A Bird's Eye View

Here is the lastest bird’s eye view of the works outside Victoria Station, the new Square or circle can clearly be seen, showing the extend of the new pedestrianised area outside the Station and the improved area to the rear of the Odeon.

The removal of the old roundabout will make for easier pedestrian access from Victoria Station and Avenue to the High Street and vice versa. It has  allowed for the creation of a new public square, with new trees that will soon be going in, and better bus and cyclist facilities. The new junction will also see improvements to the traffic flow.

At long last there will be a decent entrance to the town centre replacing the old roundabout where  The Odeon and The Victorias turned their backs on the entrance to the main retail area of the town and beyond and where for years visitors have struggled to find the High Street  and a way across the traffic to it!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s